Keresőoptimalizálás - SEO

Keresőoptimalizálással azért foglalkozunk, mert minél több látogatót szeretnénk az oldalunkra csábítani anélkül, hogy ezért külön fizetnénk. A SEO folyamatosan változik,  nincs egy fix recept, melyet minden weboldal esetében eredményesen tudunk használni. Ha nem értesz a keresőoptimalizáláshoz, az alapokat akkor is elvégezheted szakember segítsége nélkül. Az alábbi bővítmények ebben nyújtanak segítséget.

Több, mint 5 millió aktív telepítéssel a legnépszerűbb SEO bővítmény. Az ingyenes verzió is tud mindent, amire szükséged lehet, a prémium verzió pedig további kényelmi funkciókat tartalmaz.

Gyorsan és egyszerűen beállítható, ingyenesen is használható keresőoptimalizálást segítő bővítmény. Telepítést követően finomhangolás nélkül is működik.

Alacsony erőforrásigényű és reklámmentes SEO bővítmény. Teljesen ingyenes, nincs prémium verzió.

Teljesítmény - Cache

A weboldal tartalmának és elemeinek kombinálásával, tömörítésével és gyorsítótárazásával drasztikusan csökkenthetjük a webhely méretét és letöltési sebességét.

Funkciókban bővelkedő bővítmény temérdek beállítanivalóval. Nem igazán kezdőknek való, megfelelő beállítása időigényes, érdemes a dokumentációt olvasgatni.

Új játékos a WordPress ingyenes bővítményei között, nagyon gyorsan sikeres lett, köszönhetően annak, hogy már  Lite verzióval is számottevő gyorsulást tapasztalunk.

Egyszerűen beállítható, kiemelkedő teljesítményt nyújtó bővítmény. Multisite támogatás viszont még nincs!

Biztonság

A WordPress – ha rendszeresen frissíted, karban tartod – bővítmények nélkül is biztonságos.

Kedvenc. Temérdek funkció, felhasználóbarát felület, az ingyenes verzió is alkalmas WordPress oldalad biztonságosabbá tételére.

Funkciókban bővelkedő plugin, érdemes a beállításoknál odafigyelni. Könnyen működésképtelenné teheti az oldalad, vagy kizárhatod saját magad.

Kissé nehézkes és kusza felhasználói felület, nem egyértelmű, hogy mit hol keress.