Keresőoptimalizálás - SEO

Keresőoptimalizálással azért foglalkozunk, mert minél több látogatót szeretnénk az oldalunkra csábítani anélkül, hogy ezért külön fizetnénk. A SEO folyamatosan változik,  nincs egy fix recept, melyet minden weboldal esetében eredményesen tudsz használni. Ha nem értesz a keresőoptimalizáláshoz, az alapokat akkor is elvégezheted szakember segítsége nélkül. Az alábbi bővítmények ebben nyújtanak segítséget.

Több, mint 5 millió aktív telepítéssel a legnépszerűbb SEO bővítmény. Az ingyenes verzió is tud mindent, amire szükséged lehet, a prémium verzió pedig további kényelmi funkciókat tartalmaz.

Teljesítmény - Cache

A weboldal tartalmának és elemeinek kombinálásával, tömörítésével és gyorsítótárazásával drasztikusan csökkentheted a webhely méretét és letöltési sebességét, ezáltal javítva weboldalad teljesítményét.

Túlzás nélkül a legjobb teljesítmény optimalizáló bővítmény. Beállítása egyszerű, a bővítmény végigvisz a teljes folyamaton, felajánlva az optimális beállításokat. PRO verzióval a képek optimalizálását is elvégezheted feltöltéskor.

Biztonság - Security

A rendszeresen frissített, karbantartott WordPress honlap önmagában is biztonságos. Az alábbi bővítmények használatával további biztonsági rétegeket adhatsz weboldaladhoz, ezzel is nehezítve honlapod feltörését, megfertőzését kártékony szofverekkel.

Temérdek funkció, ingyenes tűzfal, elhasználóbarát felület. Értesít, ha a weboldaladon frissítésre van szükség, figyeli a fájlokon végzett módosításokat és riaszt, ha gyanús tevékenységet észlel.

Űrlap - Form

Ha csak egyetlen bővítményt telepíthetnél, akkor az egy űrlap plugin legyen. Nem sok értelme van az online jelenlétnek, ha látogatóid nem tudnak kommunikálni veled. 

Nem csak egyszerű kapcsolatfelvételre alkalmas űrlapokat hozhatsz létre, hanem komplex, több oldalas kérdéssorokat, kvízt vagy szavazást, és összekötheted kedvenc email marketing szoftvereddel is, mindezt magyar nyelvű felhasználói felületen.