Segíthetek?

Akár új honlapot szeretnél, akár a meglévőt szeretnéd felújítani, én segítek neked! Vállalom honlapod karbantartását, keresőoptimalizálását abban az esetben is, ha azt harmadik fél készítette. Kérlek böngészd át szolgáltatásaimat, és ha kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!

Üdvözöllek!

Szombat Krisztián vagyok, 2009 óta szabadúszó webdizájnerként növelem a hazai GDP-t. Kezdetben statikus HTML oldalakat építettem, majd egy kis Joomlás kitérő után egy projekt révén megismerkedtem a WordPress-szel. Abban az időben még erősen élt az a tévhit, hogy a WordPress csak blogolásra jó, legtöbb ügyfelem hallani sem akart arról, hogy az ő weboldala is WordPress motort használjon. Szerencsére ma már ezt teljesen másként van. WordPress CMS használatával szinte bármilyen weboldalt üzemeltethetsz, legyen az egy egyszerű bemutatkozó oldal, szakmai blog, webshop vagy akár egy összetettebb vállalati honlap. Szinte minden funkcióra létezik már ingyenes vagy fizetős bővítmény, és a tetszetős külső megvalósításához sem kell feltétlenül programozó.

Szeretném veled is megismertetni ezt a nagyszerű tartalomkezelő rendszert, kérlek nézz körül a bejegyzések között, ha pedig valamire nem találsz választ, kérdezz bátran!

WordPress honlap készítés

Magyarországon ma több, mint öt és fél millió internetező van, 92%-uk a világhálón tájékozódik vásárlás előtt. E közösség számára a Te céged online jelenlét nélkül láthatatlan. Míg webes jelenlét nélkül számos potenciális ügyfeled a versenytársaidat fogja megtalálni, egy profi honlap segít látogatóidnak hogy otthonuk kényelméből naprakész információkhoz jussanak a tevékenységeddel kapcsolatban, vagy akár megrendeléseket adhassanak le a nap 24 órájában. Nem utolsó szempont az sem, hogy nem csak a helyi piacra korlátozódik a tevékenységed.

Az egyszerűség kedvéért összeállítottam egy kezdő csomagot, ettől eltérő weboldalra egyedi ajánlatot adok.

START CSOMAG

150.000,- Ft

Egyedi design
GeneratePress vagy Avada sablon
Reszponzív kialakítás
Főoldal + 5 formázott aloldal
3 formázott blogbejegyzés
Google Analytics integráció
Search Console beállítása
CookieBot integráció

BŐVÍTMÉNYEK 169 USD értékben:
Biztonsági mentés (BackupBuddy)
On-site SEO (YOAST)
WordFence Security
Gravity Forms kapcsolat űrlap
Swift Performance + CloudFlare CDN
Fotógaléria / Portfolio plugin

Támogatás, email-ben vagy Slack-en
1 hónap karbantartás ajándékba

Gyakori kérdések

A csomag árában nincs:

  • tárhely szolgáltatás díja
  • domain regisztráció/fenntartás díja
  • céges email szolgáltatás díja
  • kereskedelmi fotók (Shutterstock.com, Istock.com stb…) díja
  • egyéb kereskedelmi sablonok díja
  • egyéb prémium bővítmények díja

Tárhelyet csak az általam készített vagy üzemeltetett weboldalakhoz biztosítok. Szerveremen tárhelyet biztosítok akár különálló weboldalként, akár a honlapom.eu multisite részeként. Természetesen az utóbbi esetben is tudod a saját webcímedet használni. Meglévő honlapod költöztetését saját szerveremre ajándékba adom, díjmentesen elvégzem. Fontos: email szervert nem üzemeltetek, így arról neked kell gondoskodni. Céges levelezéshez G Suite-ot, Office 365-öt vagy Zoho Mail-t javaslok.

Kisebb munkákra (ThemeForest-en vásárolt sablon telepítése, WordPress honlap költöztetése, bővítmény telepítés stb…) és óradíjas megbízásokra is nyitott vagyok (óradíjam 5.000,- Ft/óra, minimum számlázási egység két óra).

Jó döntés! Webshop esetén egy előzetes igényfelmérést követően egyedi árajánlatot adok. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

A szerződéskötést, előlegfizetést és a honlapra kerülő anyagok átadását követően 1-2 héten belül átadom a honlapot. Ez nagyban függ attól is, hogy te mennyire veszed komolyan a megbízást és mennyire vagy elérhető, hogy megválaszold a kérdéseimet, vagy véleményezd az elkészült munkát.

További kérdéseid vannak? Válaszolok!

WordPress honlap karbantartás

Nincs időd szerkeszteni a honlapodat? Inkább foglalkozol a vállalkozásod menedzselésével, minthogy a honlapodon szöszölj? Add ki a munkát nekem, szívesen segítek WordPress honlapod karbantartásában! Frissítem, revitalizálom, átalakítom, bővítem honlapod; tartalmat töltök fel vagy éppen törlök, megkeresem és telepítem a számodra legmegfelelőbb bővítményt, biztonsági mentést készítek – amit szükség esetén visszaállítok, elvégzem az on-site keresőoptimalizálást, hogy weboldaladat meg is találják. Kimaradt valami? Vedd fel velem a kapcsolatot, és mondd el, mely feladatokat szerveznéd ki. Az egyszerűség kedvéért összeállítottam 3 csomagot, ezektől eltérő feladatokra egyedi ajánlatot adok.

KEZDŐ

10.000,- Ft/hó

Havi riport 
Bővítmény  frissítés kéthetente
Sablon  frissítés kéthetente
Heti biztonsági mentés
Visszaállítás 72 órán belül
Tartalom feltöltés 4 alkalommal
Google Analytics integráció
SEO bővítmény beállítása
Egyedi kérések 2 alkalommal
Támogatás email-ben

HALADÓ

25.000,- Ft/hó

Havi riport 
Bővítmény  frissítés hetente
Sablon  frissítés hetente
Napi biztonsági mentés
Visszaállítás 48 órán belül
Tartalom feltöltés 12 alkalommal
Google Analytics integráció
SEO bővítmény beállítása
Egyedi kérések 8 alkalommal
Támogatás Slack-en

PROFI

50.000,- Ft/hó

Heti riport 
Bővítmény  frissítés naponta
Sablon  frissítés naponta
Napi biztonsági mentés
Visszaállítás 24 órán belül
Tartalom feltöltés 30 alkalommal
Search Console integráció
On-site SEO
Egyedi kérések 20 alkalommal
Támogatás Slack-en vagy telefonon

A fent listázott opciók 1 hónapra vonatkoznak, tehát ahol ezt látod: “Egyedi kérések 2 alkalommal“, az azt jelenti, hogy havonta két alkalommal kérhetsz egyedi módosításokat. Ha az összes módosítást már az első nap kéred, legközelebb csak a következő hónapban lesz lehetőséged újat kérni. Ha kevésnek bizonyul a csomagban foglalt egyedi kérések száma, válthatsz csomagot a különbözet megfizetésével, vagy kéréseidet óradíjban (5.000,- Ft/óra) teljesítem.

A WordPress honlap karbantartás szolgáltatásom árát minden esetben előre kérem, negyedéves ciklusokban. Ennél kevesebb időre (tehát kevesebb mint 3 hónap) nem szerződök.

FONTOS! Az általam közölt árak minden esetben az elvégzett munka díját tartalmazzák, prémium bővítmény vagy sablon, illetve kereskedelmi fotók licenszdíjait nem.

Pl. megkérsz, hogy cseréljem ki a logódat a honlapom (tehát az általad küldött logót feltöltöm, de nem szerkesztem meg), vagy szeretnél más színeket is kipróbálni a menüben, ill. szeretnél egy képet kicserélni a fejlécben stb… Ezek jellenzően egyszeri és nem túl időigényes feladatok. Új, még nem próbált bővítmény telepítése is idetartozik, de sablon cseréje már nem, kivéve, ha elégedett vagy az új sablon alapbeállításaival!

Nagyszerű! Karbantartás szolgáltatásom WooCommerce alapú honlapokra is érvényes.

Hétköznap 9 – 18 óra között, hétvégén és ünnepnapon előre egyeztetett időpontban elérhető vagyok.

Tárhelyet csak az általam készített vagy üzemeltetett weboldalakhoz biztosítok. Szerveremen tárhelyet biztosítok akár különálló weboldalként, akár a honlapom.eu multisite részeként. Természetesen az utóbbi esetben is tudod a saját webcímedet használni. Meglévő honlapod költöztetését saját szerveremre ajándékba adom, díjmentesen elvégzem. Fontos: email szervert nem üzemeltetek, így arról neked kell gondoskodni. Céges levelezéshez G Suite-ot, Office 365-öt vagy Zoho Mail-t javaslok.