Szószedet

A

450.000 eladott licensszel a ThemeForesten legnagyobb számban eladott WordPress sablon. Sikerét rendkívüli rugalmasságának és könnyen tanulható oldalépítőjének köszönheti. Gyakorlatilag bármilyen stílusú és elrendezésű honlapot elkészíthetsz vele.

B

Az iThemes.com prémium bővítménye, mellyel időzített vagy kézi biztonsági mentéseket (adatbázis, könyvtárak vagy teljes mentést) készíthetsz WordPress honlapodról, melyeket tárolhatsz saját szervereden, vagy küldheted Dropbox-ba, GoogleDrive-ra, OneDrive-ra vagy egyéb tárhelyre. A BackupBuddy segítségével duplikálhatod/migrálhatod a teljes honlapodat másik szerverre, másik domain-re, vagy hibás oldaladat visszaállíthatod biztonsági mentésből néhány gombnyomással.

Fastline Media oldalépítője. Ingyenes verziója erősen korlátozott, inkább csak a kezelőfelület kipróbálására alkalmas.

C

D

E

F

A WordPress, sablonok vagy bővítmények legfrissebb verziójának letöltése és telepítése. Legtöbb esetben automatizált, gombnyomásra működik, nincs szükség kézi telepítésre. A frissítés menetét ITT TALÁLOD.

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

Az SSL (Secure Socket Layer) egy biztonsági réteg, amely biztosítja a kliens és a kiszolgáló szerver közötti titkosított kommunikációt. Bővebb információt ITT TALÁLSZ.

A legjobb teljesítmény optimalizáló bővítmény. Beállítása egyszerű, a bővítmény végigvisz a teljes folyamaton, felajánlva az optimális beállításokat. PRO verzióval a képek optimalizálását is elvégezheted feltöltéskor.

T

U

V

W

X

Y

Z